Mummin lihapullat, pienellä twistillä.

Ajattelin jakaa tännekin tämän reseptin, vaikka lienee monille jo tuttu?

Mummin lihapullista voisi ajatella, että on alusta asti itse tehtyä, mutta ehei kun meidän mummi se oli löytänyt sipulikeiton helppouden 😉

Ai että nämä onkin hyviä, ihan kestosuosikkeja meillä ja tästä samasta tulee myös taivaallinen mureke!

Olen muokannut reseptiä ja laittanut joukkoon yrttejä, ne voi kaikki jättää pois ja käyttää vain pelkästään sipuleitto+kermaviili yhdistelmää, se on se alkuperäinen!

 

Vaihtelen välillä teenkö naudanlihasta vai sika-naudasta, mutta sika-naudasta tulee tietysti maukkaampia 🙂

 

  • 800g jauhelihaa
  • 2prk kermaviiliä
  • 2ps sipulikeitto ainesta
  • 2tl jeeraa (juustokumina)
  • 2tl kuivattua korianteria (tai tuoretta 1/2dl, vielä parempi)
  • persiljaa silputtuna, ei pakollinen.
  • joskus jos oikein innostun niin vähän fetaa/oliiveita joukkoon, nam!

Kaikki sekaisin kunnolla ja pyöritetään pulliksi, 220 uunissa n.15-20min, riippuen tehokkuudesta voi olla aiemminkin.

 

Näiden kylkeen itse tehty tsatsiki ja ai että! Salaattia, lohkoperunaa..

 

JA! Jos sattuu menemään pieleen, niin kaikki tietää mistä saa ruokaa (täältä me aina muutenkin viikonloppuisin tilataan ja herkutellaan):

Tilaa pizza helposti netin kautta – klikkaa tästä. Valitse paikkakunta, pitseria ja siirry tilaamaan.k

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *